NEMAR REZIDENTIAL
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Experienta dobandita in activitatea pe care o inteprindem ne face sa credem ca ne aflam in topul preferintelor clientilor nostri in materie de proiecte de ansambluri rezidentiale zona de sud a Bucurestiului.

 

Va invitam sa parcurgeti cu maxima atentie fiecare dintre ofertele noastre si sa alegi cu grija imobilul dorit din multitudinea de proiecte pe care le-am finalizat cu succes sau care se afla in plina desfasurare!

 

Ce ne-a determinat sa ne axam pe constructia de ansambluri rezidentiale in zona de sud a capitalei?

 

Dezvoltarea si modernizarea retelei de metrou din partea sudica a Bucurestiului in ultimii 30 de ani a favorizat aparitia si extinderea unor cartiere noi si modern in aceasta zona.

Progresul inregistrat de domeniul imobiliar la inceputul anilor 2000 a condus la sporirea numarului de dezvoltatori imobiliari. Incepand cu 2011, piata imobiliara a cunoscut o stabilizare, ba chiar se poate constata o crestere a numarului de noi locuinte in cadrul unor diverse ansambluri rezidentiale in zona de sud.

 

Odata cu sporirea numarului de imobile, s-au facut eforturi sustinute in vederea imbunatatirii infrastructurii si a facilitarii accesului la mijloacele de transport si la centrele comerciale din apropiere.

 

Care sunt zonele unde au luat amploare proiectele noastre imobiliare?

 

Nu mai putin de 100 de proiecte de ansambluri rezidentiale din zona de sud si de sud-est au fost realizate in decursul ultimilor ani. Acestea se regasesc, in principal, in sectoarul 4 al Capitalei, precum si in orasul Poposti -Leordeni.

 

Sectorul 4 detine aria cea mai mare de acoperire. Aici puteti achizitiona locuinte situate in zone precum Berceni, Metalurgiei- Turnu Magurele, Aparatorii Patriei si metrou Dimitrie Leonida.

 

Pentru siguranta si confortul dvs, va garantam respectarea normelor de constructie in vigoare si livrarea imobilelor finisate la cheie, cu conexiune la principalele utilitati (gaze, curent electric), si cu acces la sistemul public de iluminat.

 

Cu noi puteti incepe o viata noua intr-unul din multele ansambluri rezidentiale din zona de sud!

ANSAMBLURI REZIDENTIALE IN ZONA DE SUD

Bloc P+2 Et, Popesti Leordeni
  • Bloc nou P+ 2 Etaje, construit pe structura de beton iar compartimentarile sunt realizate cu [...]

  • DETALII
Nemar Villas 5, Strada Intrarea Viilor, nr. 23
  • Ansamblul de vile Nemar Viilas 5 este compus din 14 imobile cu 3 camere, cu [...]

  • DETALII