NEMAR REZIDENTIAL
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Vanzarile de terenuri sector 4, o afacere de mare succes

 

Un interes semnificativ al activitatii agentiei noastre este pentru activitatea de vanzari terenuri in sector 4 si in orasul Popesti-Leordeni.

Majoritatea locatiilor ofertate se afla in imediata vecinatate a mijloacelor de transport public beneficiind de investitiile moderne in infrastructura.

 

Suprafetele acestora sunt variabile, majoritatea dintre ele fiind incluse, datorita legislatiei in vigoare, in categoria de terenuri intravilane.

 

Datorita pozitiei de amplasare terenurile sunt favorabile constructiilor individuale si colective permitand ridicarea unor case cu regim de inaltime, P+1, P+2, sau blocuri.

 

Terenurile sunt stradale, si au o dispunere propice dezvoltarii unor locuinte spatioase si luminoase.

Suprafata acestora variaza intre 300 si 2000 mp.

 

Vanzarile de terenuri in sector 4 reprezinta solutia ideala, pentru noile oportunitati in domeniul imobiliar.

 

Ce ziceti despre terenurile din Popesti Leordeni?

 

Deoarece ne aflam in topul ofertantilor imobiliari din aceasta parte a Bucurestiului, ne-am canalizat atentia si spre activitatea de vanzari terenuri in orasul Popesti Leordeni.

Gratie intensificarii cerintelor clientilor, ne-am extins ofertele de terenuri si in zona orasului Popesti Leordeni.

 

Terenurile pot fi amenajate potrivit preferintelor cumparatorilor si dispun de racordare la reteau publica de canalizare, gaz si energie electrica.

 

Echipa noastra de agenti imobiliari va ofera toate detaliile necesare despre vanzarile de terenuri in orasul Popesti Leordeni. Va stam la dispozitie cu un ghid complet de sfaturi privind selectia terenurilor in functie de pret, deschidere, de utilitatea lor viitoare, amenajari, precum si de accesul la caile principale de comunicatie.

Vânzări terenuri

Momentan nu sunt oferte în această categorie.
Vă rugăm reveniți.